dijous, 15 de maig del 2014

Escalivada de pebrot

Necessitem:
(per unes 4 persones)
4 pebrots vermells
oli 
sal 
pebre negre

Com ho fem?
Rentem els pebrots a raig d'aixeta i, sense eixugar, els posem a la safata del forn. Prèviament l'haurem protegit amb paper d'alumini.




Encenem el forn per dalt i per baix i deixem coure els pebrots, girant-los de tant en tant de manera que es torrin per tots els costats.



Perquè es pelin fàcilment els hem de deixar refredar dins el forn, amb la porta tancada.






Un cop nets de pell i llavors, els fem a tires i ja els podem amanir amb sal, oli i força pebre.

Podem posar a coure, junt amb els pebrots, un parell d'albergínies amb la seva pell, 4 cebes pelades i 4 patates pelades: tindrem un bon primer plat. Quan les albergínies siguin cuites s'han de pelar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada